20th mei 2020

Services

Copywriting 

Schrijven dus! En niet zomaar wat. We gaan voor teksten met impact: van pakkende slogans, creatieve taglines en krachtige oneliners tot vlotte nieuwsbrieven, persberichten en e-mails met effect.

Redactie

Ons journalistieke hart gaat sneller slaan van inspirerende interviews en boeiende artikels voor print en online. Kort en gevat in een messcherp opiniestuk of uitgebreid en diepgaand in een duurzaamheidsrapport: yes, we can!

Eindredactie

Redigeren, corrigeren of herschrijven? Wij doen wat nodig is om jouw boodschap en tekst helemaal helder en vlot te krijgen. Gedaan met ploeteren in de woordenbrij, wij filteren de fouten eruit en kneden je tekst tot die geschreven is volgens de regels van de grammatica, de spelling en andere kunsten.

SEO en webteksten

Op zoek naar kwalitatieve SEO-copy voor je website, zodat je hoger scoort in Google? Gevonden! Wij gaan de slag met de keywords op jouw maat en leveren een webtekst die niet enkel Google maar ook je doelgroep verleidt.

Vertalingen

Maak jij ons waanzinnig blij met de vertaling van een literaire roman? Stuur ons nu je vraag! Of laat je ons los op je commerciële brochure of webtekst? Vertalingen van het Engels of Frans naar het Nederlands – en vice versa – verzorgen we zelf. Voor vertalingen naar het Frans werken we samen met een netwerk van native speakers.

Tags: