23rd januari 2015

Services

Dit is wat we doen.

Copywriting en content

Een wervende tekst voor je website, vlotte copy voor je verkoopsmail of een sterke slogan voor je advertentie? Geef ons een briefing en wij doen de rest. Dat wil zeggen: meedenken, een voorstel uitwerken, terugkoppelen en bijschaven tot iedereen blij is met het resultaat.

Redactie

Boeiende artikels en reportages schrijven op basis van een interview of eigen research, zolang het onderwerp ons ligt, mag je ons alles vragen. Human interest, mode, eten, reizen, interieur, design, literatuur en HR, dat zijn onze specialiteiten.

Eindredactie en correctie

Je hebt al een tekst maar die loopt niet helemaal vlot? Of je bent niet zeker of hij wel geschreven is volgens de regels van de grammatica, de spelling en andere kunsten? Wij filteren de fouten eruit en kneden woorden, zinnen en alinea’s tot een samenhangend geheel.

Vertaling

Een literaire roman of een commerciële tekst, we vertalen ze allebei met evenveel toewijding en oog voor detail. Vertalingen van het Engels naar het Nederlands – en vice versa – verzorgen we zelf, voor vertalingen naar het Frans werken we samen met een netwerk van native speakers.