23rd januari 2015

Wie zijn we

Copy-write is een Gents hands-on content writing agency. En zeg dat maar eens driemaal snel na elkaar! Een vree wijs tekstbureau van Moïra en Emilie, twee copywriters die liever luisteren dan praten. Liever schrijven dan fancy bedrijfspresentaties geven. En liever lezen dan Netflix-series bingen. Alhoewel.

Benieuwd welke serie er beter was dan het boek? Stuur ons gauw een mail!

Onze aanpak in drie – zorgvuldig uitgekozen – woorden:

EMPATHISCH

Goeie communicatie begint met empathie. We willen begrijpen waar jouw merk, verhaal of project om draait en welke boodschap jij precies wil vertellen. Alles begint dus met luisteren, en met een heleboel vragen stellen. Want pas als wij het voelen en begrijpen, kunnen we schrijven op jouw maat.

HELDER

We geloven in de kracht van woorden. We zetten ze graag in de juiste volgorde en rijgen zo zinnen aaneen die betekenisvol, duidelijk en gewoonweg goed zijn. Zo weten we zeker dat jouw doelgroep ze niet enkel leest, maar ook écht vat en actie onderneemt.

RELEVANT

Omdat woorden de wereld kunnen veranderen, gebruiken wij ze het liefst welgemikt. Projecten die een positieve maatschappelijke bijdrage leveren en duurzame initiatieven hebben dus een streepje voor. Want engagement is meer dan clicks, likes en sales. Toch?

Over ons

Moïra

  •  is verslaafd aan zwarte koffie, schone botten, crimi’s op Canvas en romans van Haruki Murakami.
  • houdt van Italiaans eten, Mauro Pawlowski en tekstjes knutselen en kneden.
  • is de ex-studiegenoot uit de Germaanse, vriendin, collega en buurvrouw van Emilie.
  • was contentmanager bij jobsite Vacature.com, marketing- en communicatieverantwoordelijke bij beursorganisator easyFairs in Antwerpen en Gent en cultuurmarketeer bij Stad Kortrijk.
  • is freelance copywriter, (eind)redacteur en vertaler in Gent.

Emilie

Wil je graag meer weten over wie we zijn en wat we voor je kunnen doen? Check hier het overzicht van onze services, neem een kijkje in ons portfolio of neem rechtstreeks contact met ons op.

Tags: